top of page

Emmma

Het is mijn verlangen om mensen via dans en beweging met elkaar te verbinden.  Mijn visie is dat als we blijven dansen de wereld er mooier zal uitzien!

Dans is voor mij een medicijn. Door mijn ervaring met Tantra,  Contact Improvisatie en Ecstatic Dance merkte ik hoe helend lichaamswerk is. Ik ontdekte dat het mijn levensenergie doet stromen en mijn creativiteit aanwakkert. Tijdens de vele Ecstatic Dance momenten kwam mijn spontane, vrije kind naar boven. En bij Ritual Play bleek een duidelijk kader een uitnodiging om dit spontane, speelse kind nog meer veiligheid én vrijheid te geven.

En zo werd op een mooie zomerdag Ritual Dance “geboren”. De dansvloer als speelveld. Overal mogelijkheden om in contact te gaan. Dansers, zoekend naar verbinding op het ritme van de muziek. Magische ont-moetingen.

Ritual Dance  heeft altijd dezelfde structuur en opbouw. In mijn begeleiding ga ik spontaan en intuïtief te werk. En mijn creativiteit geeft er altijd weer een andere touch aan…

Lise

November 2021 ontdekte ik voor het eerst Ritual Dance via Emma, ik werd opslag verliefd..

Verliefd op de magie van deze krachtige methodiek. 

Twee maanden later assisteerde ik mee op het eerste Ritual Dance opleidingsweekend en startte onze reis samen. 

Ik hou er van om een veilige bedding te creëren van waaruit mensen kunnen stromen. 

Ritual Dance is voor mij zo een bedding. Een bedding waar alles in mogelijk is. 

Verbinding, heling, schoonheid, eenvoud, diepgang, kwetsbaarheid, vrijheid.

Mijn leven is doorvlochten van Ritueel en Ceremonie, van mijn dagdagelijkse stroming tot mijn individuele begeleiding, tot Rituelen op maat. Het is een groot verlangen om ieder moment van ons leven als pure magie te aanschouwen.

Vanuit speelsheid, vrijheid, vertraging, dans en zang.

Wil je graag meer weten over mijn ander werk?

www.liseorye.com

e05ff132-81cd-422c-81b4-ece3127f9d77_edited_edited.jpg

Samen
Emmma & Lise

Liefde op eerste zicht.
Voor de dans.
Voor sensualiteit.
Voor verbinding.
Voor rituelen.
Voor elkaar.


Samen. brengen we maandelijks twee a drie Ritual Dance in België. 
Samen en apart, elk ons eigen unieke toets.

Getuigenissen

"Ritual Dance is zo veel meer dan een dans. Het is een ontmoeting met de ander en een ontmoeting met jezelf.  Het is een versmelting van twee energieën waardoor er iets nieuws ontstaat. Elke dans is anders: je weet nooit wat er gaat komen. Het is overgave. Het is grenzen voelen en aangeven. Het is vertragen. Het is mild zijn voor jezelf. Het is nieuwe dingen verwelkomen en afscheid nemen van oude stukken. En opgelet... het is ook wel een beetje verslavend..."

Tim

“Ik voelde me ritueel gedragen door Emma en haar met liefdevolle zorg uitgekozen tonen, vibraties en muziek in een prachtige setting die voor mij van bij het binnenkomen als veilig en vertrouwd aanvoelde. De sacrale opening van de dans is een uitnodiging om in beweging uit te rusten bij elkaar. Let your soul flow and connect through vibration.”

Els

"Ik wil je nog graag even bedanken voor de mooie Ritual Dance afgelopen week. Wat een mooi concept. En wat zet je het krachtig en zacht neer. Voelde me veilig, gedragen en daardoor vrij om in nieuwsgierigheid en openheid zowel mezelf als de ander in de dans te ontmoeten. Het voelde echt als een ritueel. Een poort naar een hernieuwd gevoel van levendigheid."

Gitta

“Iedere Ritual Dance is uniek, diepgaand en intens. Soms voelt het als één groot speelveld, vrolijk, spontaan en zot. Soms voelt het als 'werken', leerrijk en confronterend. Soms voelt het als een grens waarmee kan gespeeld of die verlegd kan worden. Iedere Ritual Dance is het bewegen, verbinden en het leven vieren.”

namaste.jpg
_Ritual Dance-31.jpg
bottom of page