top of page

Welkom, mijn naam is Emmma

Het is mijn verlangen om mensen via dans en beweging met elkaar te verbinden.  Mijn visie is dat als we blijven dansen de wereld er mooier zal uitzien!

Dans is voor mij een medicijn. Door mijn ervaring met Tantra,  Contact Improvisatie en Ecstatic Dance merkte ik hoe helend lichaamswerk is. Ik ontdekte dat het mijn levensenergie doet stromen en mijn creativiteit aanwakkert. Tijdens de vele Ecstatic Dance momenten kwam mijn spontane, vrije kind naar boven. En bij Ritual Play bleek een duidelijk kader een uitnodiging om dit spontane, speelse kind nog meer veiligheid én vrijheid te geven.

En zo werd op een mooie zomerdag Ritual Dance “geboren”. De dansvloer als speelveld. Overal mogelijkheden om in contact te gaan. Dansers, zoekend naar verbinding op het ritme van de muziek. Magische ont-moetingen.

Ritual Dance  heeft altijd dezelfde structuur en opbouw. In mijn begeleiding ga ik spontaan en intuïtief te werk. En mijn creativiteit geeft er altijd weer een andere touch aan…

Getuigenissen

“Ik voelde me ritueel gedragen door Emma en haar met liefdevolle zorg uitgekozen tonen, vibraties en muziek in een prachtige setting die voor mij van bij het binnenkomen als veilig en vertrouwd aanvoelde. De sacrale opening van de dans is een uitnodiging om in beweging uit te rusten bij elkaar. Let your soul flow and connect through vibration.”

Els

"Ik wil je nog graag even bedanken voor de mooie Ritual Dance afgelopen week. Wat een mooi concept. En wat zet je het krachtig en zacht neer. Voelde me veilig, gedragen en daardoor vrij om in nieuwsgierigheid en openheid zowel mezelf als de ander in de dans te ontmoeten. Het voelde echt als een ritueel. Een poort naar een hernieuwd gevoel van levendigheid."

Gitta

“Iedere Ritual Dance is uniek, diepgaand en intens. Soms voelt het als één groot speelveld, vrolijk, spontaan en zot. Soms voelt het als 'werken', leerrijk en confronterend. Soms voelt het als een grens waarmee kan gespeeld of die verlegd kan worden. Iedere Ritual Dance is het bewegen, verbinden en het leven vieren.”

namaste.jpg
_Ritual Dance-31.jpg
bottom of page